Стартира нов път за природен газ

„ХИМКОМПЛЕКТ-ИНЖЕНЕРИНГ” АД

Уважаеми Колеги

Винаги е приятно един професионалист да види претворен в действителността своя проект, а когато това е инженерингова компания, зад която е трудът на десетки различни специалисти удовлетворението е стимулиращо!
Обект „Разширение на газопреносната мрежа в участъка от българо-турската граница до компресорна станция „Странджа“  с етап: „Преносен газопровод от българо-турската граница до ГИС „Странджа“ и възел за включване към Транзитните газопроводи ТГ1 и ТГ2“ с възложител “Булгартнасгаз” ЕАД,  включва  трасе на подземен преносен газопровод от българо-турската граница до Станция за очистване на газопровода (СОГ-прием) и от СОГ-прием до възел за включване към Транзитните газопроводи ТГ1 и ТГ2 – линейна част, с параметри – стоманена газопроводната тръба с диаметър DN 1200 и проектно налягане DP=7.87 МРа, минималната дълбочина на полагане на газопровода 1 m, мерено от горната образуваща на тръбата и дължина 11 073 м. Проектът, изпълнен от “Химкомплект-Инженеринг” АД включваше актуализация на Парцеларен план-работен проект, технически и работен проект и беше завършен в оптимални срокове.
Филмът от връзката представя трасето на преносния газопровод и входа при Компресорна станция Страндажа  . 
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2561537290740992/

Други обекти

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате Политиката за поверителност