"ХИМКОМПЛЕКТ-ИНЖЕНЕРИНГ" АД – Оторизиран партньор на SULZER AUSTRIA GmbH

"ХИМКОМПЛЕКТ-ИНЖЕНЕРИНГ" АД - SULZER AUSTRIA GmbH

От април 2003 г. “Химкомплект-Инженеринг” АД представя, проектира, продава, въвежда в експлоатация и осигурява поддръжка на съоръженията-дробилки, известни с търговското си име “MUFFIN MONSTER”, които от 2018 г. са част от продуктовата гама на фирмата SULZER AUSTRIA GmbH. Предлаганите дробилки за отпадъчни води непрекъснато търпят технологично развитие като се усъвършенстват основните модификации. Всички съоръжения позволяват разширяване на сферите им на приложение и водят до по-добри енерго-икономични показатели, до по-лесен монтаж и поддръжка.

Дробилките “MUFFIN MONSTER” са комплексно решение за пречистване на отпадъчни води в канализационни помпени станции и пречиствателни станции, те смилат, филтруват, промиват, пресоват, раздробяват твърдите отпадъци в потока и предпазват последващите съоръжения, предимно помпи от блокиране. Те са модулно изпълнение за първо механично стъпало на канализационни помпени и пречиствателни станции.

Основни модификации:

"MUFFIN MONSTER"

Дробилки от фамилията Монстер са доставени и успешно и безпроблемно работят в: Пречиствателна станция Кубратово-кв.Бенковски, към „Софийска вода” за отработени утайки преди филтър-преси, в новата КПС на гр.Козлодуй, преди ексцентрични помпи за утайки се ползват в ПСОВ Варна, в ПСОВ Шумен, за решаване на проблеми с първичната утайка е монтирана дробилка и в ПСОВ Русе, за решаване на проблеми в канализационната система на Свищов се изградиха 2 нови КПС, къде са монтирани 4 дробилки, както и в новата КПС на Университета за национално и световно стопанство в София.

Последна доставка „Химкомплект-Инженеринг“ АД реализира през март 2020 г. за две нови КПС в курортно селище Лесопарк „Росенец“ край Бургас

Екипът на „Химкомплект-Инженеринг” АД е на Ваше разположение за обсъждане и
предоставяне на допълнителна информация за възможностите на предлаганите от нас
съоръжения, за избор на най-подходящото и икономично решение, както и за доставка и
съдействие пo поддръжката на монтираните дробилки.

„ХИМКОМПЛЕКТ-ИНЖЕНЕРИНГ” АД​

Юлия Такучева, Старши експерт Маркетинг, реклама и връзки с обществеността

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате Политиката за поверителност