CHIMCOMPLECT ENGINEERING JSC - Authorized Partner of SULZER AUSTRIA GmbH

CHIMCOMPLECT ENGINEERING JSC - Authorized Partner of SULZER AUSTRIA GmbH

От април 2003 г. “Химкомплект-Инженеринг” АД представя, проектира, продава, въвежда в експлоатация и осигурява поддръжка на съоръженията-дробилки, известни с търговското си име “MUFFIN MONSTER”, които от 2018 г. са част от продуктовата гама на фирмата SULZER AUSTRIA GmbH. Предлаганите дробилки за отпадъчни води непрекъснато търпят технологично развитие като се усъвършенстват основните модификации. Всички съоръжения позволяват разширяване на сферите им на приложение и водят до по-добри енерго-икономични показатели, до по-лесен монтаж и поддръжка.

Дробилките “MUFFIN MONSTER” са комплексно решение за пречистване на отпадъчни води в канализационни помпени станции и пречиствателни станции, те смилат, филтруват, промиват, пресоват, раздробяват твърдите отпадъци в потока и предпазват последващите съоръжения, предимно помпи от блокиране. Те са модулно изпълнение за първо механично стъпало на канализационни помпени и пречиствателни станции.

Main Product Range:

"MUFFIN MONSTER" FAMILY

Дробилки от фамилията Монстер са доставени и успешно и безпроблемно работят в: Пречиствателна станция Кубратово-кв.Бенковски, към „Софийска вода” за отработени утайки преди филтър-преси, в новата КПС на гр.Козлодуй, преди ексцентрични помпи за утайки се ползват в ПСОВ Варна, в ПСОВ Шумен, за решаване на проблеми с първичната утайка е монтирана дробилка и в ПСОВ Русе, за решаване на проблеми в канализационната система на Свищов се изградиха 2 нови КПС, къде са монтирани 4 дробилки, както и в новата КПС на Университета за национално и световно стопанство в София.

Chimcomplect Engineering JSC effected the last delivery in March 2020 for two new Sewerage Pump Stations in the resort village of Rosenets Park near Burgas

Екипът на „Химкомплект-Инженеринг” АД е на Ваше разположение за обсъждане и
предоставяне на допълнителна информация за възможностите на предлаганите от нас
съоръжения, за избор на най-подходящото и икономично решение, както и за доставка и
съдействие пo поддръжката на монтираните дробилки.

CHIMCOMPLECT ENGINEERING JSC

Yulia Takucheva, Senior Marketing Executive, advertising and public relations

en_GBEnglish

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате Privacy policy